Hello, I've been using the WorkingHours app for a while and I'm only now noticing the TAG options. And there was (almost) the second extreme, when I would prefer to use TAGs to set everything.
And on that occasion, I noticed that the TAGs affecting the rounding of working hours do not work for me. If I set the rounding in the app settings (up to 30 minutes) everything is fine, but I wanted two different cases - rounding down to 30 minutes and rounding up to whole hours.
The first thing I noticed, when defining these TAGs during re-editing, the basic setting remains - i.e. rounding to minutes - and not the value set by me. In addition, when using TAG, the time will not be rounded.
I don't know what I'm doing wrong or is it a bug?
Sorry for the translation, but I'm using Google translator for this.
Android 11 RP1A.200720.011, Android 14 UP1A.231005.007
WorkingHours v. 2.11.1
Original text:
Dobrý den, nějakou chvíli jsem používal apliakci WorkingHours a teprve nyní jsem si všim možností TAGů. A nastal (skoro) druhý extrém, kdy bych pomocí TAGů nejraději nastavil vše.
A při té příležitosti jsem si všiml, že TAGy ovlivňující zaokrouhlování pracovní doby, mi nefungují. Pokud nastavím zaokrouhlování v nastavení aplikace (nahoru na 30 minut), je vše v pořádku, ale chtěl jsem dva rozdílné případy - zaokrouhlení na 30 minut dolů a zaokrouhlení na celé hodiny nahoru.
Už první, čeho jsem si všiml, při definici těchto TAGů při opětovné editaci, zůstává základní nastavení - tj. zaokrouhlení na minuty - a ne mnou nastavená hodnota. Navíc při použití TAGu nedojde k zaokrouhlení času.
Nevím, co dělám špatně, nebo zda se nejdená o chybu?
Omlouvám se za překlad, ale k tomuto si vypomáhám Google překladačm.